Hvad du ønsker, skal du få…

15.10.2009

Bare ikke altid lige som du havde tænkt dig det ...

Tanker til overvejelse ...

Om bekymringer har William Ward skrevet følgende:

"Bekymring er Troen på det negative, Tillid til det ubehagelige, vished om Ulykke, og Troen på nederlag ... Bekymring er en magnet, der tiltrækker negative omstændigheder .... Bekymring er at spilde tiden i dag til på red Morgendagens muligheder til med gårsdagens Problemer. "

Det er ikke til at fatte, at endnu en sæson er slut! Tiden flyver, og jo ældre jeg bliver, desto stærkere flyver den. En sæsonafslutning er som oftest et antiklimaks: En rolig tid efter hektiske 6 måneder på hjul, omgivet af liv, glæde, problemer og evigt pulserende støj.

I starten forvirrede det mig noget. Men så stod vinterens mange udenlandske gæstespil pludselig for døren, - og så følte jeg mig helt hjemme igen! I dag nyder jeg freden og roen, friheden til at håndtere og gøre mere eller mindre det, man har lyst til.

København er en lidt tung og svær by, rent cirkusmæssigt. Der er sukkerærter tilbud og sukkerærter Forbud! Næsten alt Koster Mange penge. Kbh.. kommune har storsindet stillet en meget flot og velbeliggende cirkusplads til Rådighed, det er vi alle meget glade og taknemmelige for.  Mænd de gratis plakateringsmuligheder, som Findes i resten af landet, er meget indskrænkede og Begrænsede - og det at reklamere for sig kan koste sukkerærter 100,000 kr..

Op til Københavnerpremieren brød jeg min hjerne med forskellige muligheder for lidt gratis PR ... Det er skam ikke let! Mænd Hvem har også Løvet, at det skulle VAERE det? Ofte er mediemarkedet ret mættet sidst på sæsonen - svært ved Få klemt sig ind i div. TV-programmør, - hvis man ikke lige er blevet skilt, er del af en Større skandale eller har en dødelig sygdom.

Premiereaften - et veloplagt telt Fyldt med publikum, venner og bekendte samt en masse politikere og andre kendisser.  Det hele swinger perfekt, og jeg ander lettet op. Sæsonens sidste premiere! I pausen da summen af glade, spisende og drikkende mennesker - snak til Højre og venstre. Pause tøs, og Anden del starteren.

Pludselig blinklyset Lyset! Åh nej, ikke i dag! Det hænder jo, at det sker, mænd da ikke lige i aften! Jeg er på vej ind i teltet, har et tågehorns Stemme, og Så der er stilhed, - tænker på, at JEG VIL forsøge på rabe et eller andet undskyldende og forsonende til vores publikum.

På vejen møder jeg min grædende datter.  "Ring 112, mor! Det brænder! "Det gjorde vi straks, mænd der var Allerede meldt brandalarm. Jeg ser ud og tror ikke mine egne øjne. På Den Anden Side af teltet står flammerne højt. Snupper en stor lygte og hjælper menneskemassen med på Komme ud i ro og orden. Inde i teltet er der tjek på det hele - medarbejdere og min søn gelejder folk ud der, Hvor der ingen direkte fare er.

Alt foregår i ro og orden, - ret imponerende, när man tænker på, at der var over 1,200 mennesker inde i teltet.

Alt er brandsikret! Det viste sig at det muligvis var en Brændstofslange, der var lækket Inde i vores lagre generatorer. Branden var lokaliseret og opstået der. Politiet var på Pletten Inden for FA minutter, medbringende alt hvad de Havde af slukningsapparater på hele stationen. Brandvæsnet lige ved siden af Desværre var ude på en opgave.

Tiden sneglede sig af sted, og alt føltes som en hel evighed ... Da alle var vel evakueret, tog jeg Skaden jeg nærmere eftersyn. Det så meget voldsomt ud! Mennesker og dyr var evakueret - på nær elefant og kameler - mænd domptøren var på Pletten og tog sig godt af sine dyr ... Der var Desværre ikke andre muligheder her og nu.

Det var ret traumatisk - og alle var urolige, ængstelige og meget usikre ... Heldigvis endte det hele godt. Langt over midnat trist de fleste af os og spiste den lækre mad, der var tiltænkt en masse gæster og venner samt alle medarbejdere - drak lidt vin og forsøgte at falde Så meget til ro, ved vi Kunne Og få lidt tiltrængt søvn.

Næste dag stod det på forsiden af størstedelen af de opbevares aviser ...

Ja, pas på, hvad du Ønsker dig! Jeg Burde VAERE blevet klogere, for Sådan er mit liv jo efterhånden blevet skruet sammen.  Jeg tænker en tanke, har et Ønske om noget - og Så vupti - sker der noget! Bare ikke lige Altid helt det, man startede med at Ønske ...

Hjemme i DK renoveres og der arbejdes på Den kommende sæson. Programmet er klappet og klart, og jeg glæder mig nok engang til at vise jer det hele til sommer!

Ser lige ud på skoven ... Der står Hinden med sine halvstore tvillinger og æder hjortepiller med majs ... på terrassen sidder en lille bitte egernunge - så lille, at jeg er bekymret for, om den overlever! Der var til, - den ene blev syg, og jeg formoder, den er død.  Var et par dage i DK. Da jeg kom tilbage hertil, sa jeg lige ind i øjnene på en lille egernfamilie - i den fine isolerede kasse lige ud for mit hovedgærde!

Jeg blev bare Så glad og helt varm om hjertet ... Jeg behöver bare linde på Døren til terrassen, sa skræpper en Større flok vildænder ..

De ved, der Falder lidt korn af ... Jeg synes, det er så hyggeligt med alle de dyr, när man nu bor helt alene Langt uden for lov og ret, ved vand og i skov.

Hold da helt Kæft, Hvor jeg da bare elsker livet!

En stor, varm og kærlig hilsen

Diana

PS!

Hurra, jeg har sendt mine dejlige unger afsted til England på forretningsrejse. For at se cirkus og viser, i Stedet for Freddy og mig. Jeg har vist rejst rigeligt i mit liv, og nyder At være lige hende, Ved søen og i skoven! :)