Hvorfor er vi her...

19.12.2008 Citat fra "Levende Visdom:" 

Til World Trade Organisationens topmøde, Seattle 1999 

Fordi den verden vi havde drømt om, den vi altid regnede med, er ved at forsvinde. Fordi Solen giver os kræft, og planeten bliver varmere. Fordi børn sulter i skyggen af lystbåde og økonomiske topmøder. Fordi der allerede er for mange fly i luften. Dette er den verden, vi har skabt, du er kommet for at sætte i system og fremskynde. Vi er kommet for at fortælle dig, at der er noget andet, vi ønsker at købe. Det, vi ønsker, kan penge ikke længere skaffe; naturens livskraft, arbejdets integritet. Vi ønsker ikke billigere brænde, vi ønsker levende træer.

Vi ønsker ikke forarbejdet frugt, vi ønsker at se og lugte de afgrøder, der gror i vores eget nærmiljø. Vi er her, fordi en stemme i os, en erindring i vores blod fortæller os,at du ikke blot er en handelsvare, du er den blinde top af en mørk bølge, som har glemt sin oprindelse. Vi er her for at forsvare og ære, det, der er ægte, naturligt, menneskeligt og helt grundlæggende imod grådighedens voksende bølge.

Vi er her på grund af åndens insisteren og naturens autoritet. Hvis du om så blot for et øjeblik tvivler på sandhedens kraft eller naturens vigtighed, så prøv at lade være med at trække vejret så længe. Nu kender du presset fra vore ønsker. Vi er ikke her for at fuske med dine love. Vi er her for at ændre dig indefra og ud. Det er ikke en politisk protest. Det er sjælen, der rejser sig. 

Forfatter: Anonym

Godt nyt år alle sammen!

Kærlig hilsen og gode ønsker...

Diana