Nytårhilsen 2012

5.1.2012

Godt nytår

Kære alle!

Et nyt år er oprundet. Vi skriver nu 2012, og egentlig er det slet ikke til at forstå, hvor tiden bliver af. I år kan vi i Cirkus Benneweis fejre 125 års jubilæum, og jeg har stadig svært ved at relatere til, at vores brand Cirkus Benneweis er ét af landets ældste indenfor vores branche.

Jul og nytår er som regel tiden, hvor man ser tilbage på det forgangne år og med nye briller ser frem mod et nyt og spændende år. For mit vedkommende var julen i år en kærkommen lejlighed til at bruge noget tid sammen med mine skønne unger i mit elskede Sverige, og nytåret tilbragte jeg ligeledes i Sverige med nogle af mine dejlige venner.

Desværre har tiden mellem jul og nytår også bragt mig en del tættere på livets barske realiteter og det uundgåelige faktum, at et nyt år også betyder, at vi alle er blevet et år ældre. Jeg oplever mange af mine nærmeste venner, der døjer med sygdom, og det minder mig om, at vi skal huske at leve livet, mens vi er her. Hvorfor altid komplicere tingene, når vi ikke aner, hvad morgendagen bringer. Ingen af os er immune overfor sygdom eller andre skavanker. Så lad det være min opfordring til, at vi alle skal huske at værdsætte livet, familien, vennerne, helbredet og alt det andet gode, som livet OGSÅ indebærer!

Vi er i øjeblikket i fuld gang med at lægge de sidst hænder på den store 125 års jubilæumsforestilling og jeg glæder mig særligt over, at vi i år kan præsentere et fantastisk show, og jeg håber at se Jer alle sammen i teltet, når vi traditionen tro starter op i Hillerød i Marts måned.

Indtil da pas på Jer selv og ikke mindst hinanden :-)

Se lige hvad jeg fik af en god bekendt, - et digt. Af Jes Dorf i Silkeborg. Oven i købet et ægte cirkusdigt! Det får i lige med…

GUD SKABTE CIRKUS

For alle dem og alle os

der hver dag

og hver nat

prøver at balancere

på den tynde line

mellem drøm og virkelighed

prøver falder prøver igen

 

For alle os der hver morgen

kaster håbets fakler i vejret

og hver aften

prøver at gribe dem igen

prøver fejler og prøver igen

 

Hver time snubler over en stol

glider i sæbeskum

vælter på en cykel

falder rejser os falder igen

tar næse på

tar næse af

 

Hvert minut

som tæmmede dyr

søger os vej

mellem natur og kultur

søger finder og søger igen

 

For os skabte gud

balancekunstneren

jongløren

klovnen

domptøren

 

Sakbte gud

teltet

rummet

manegen

CIRKUS

 

at vi kunne

ha et sted at være i

og genkende os selv

i et komisk farefuldt

frydefuldt

håb

 

Kh

Diana Benneweis