Diana Benneweis

 

Fantastisk foredrag med hele Danmarks cirkusdronning - Diana Benneweis

Mød Cirkusdronningen direktøren og forfatteren Diana Benneweis

Diana Benneweis har gjort det til en livsopgave at være med til - som kendt person - at nedbryde tabu i forbindelse med psykiske sygdomme.

Siden Diana Benneweis udgav bøgerne "Alting har sin pris" og ”Livet bliver ikke genudsendt” er hun blevet en af landets mest eftertragtede foredragsholdere. Hendes beretning er stærk og ærlig.

Diana Benneweis fortæller om et langt liv med cirkus, fyldt med spændende og humoristiske anekdoter -  og det at leve med en psykisk sygdom. Hun har på forunderlig vis mestret begge dele. Hun siger: For at komme videre må man have tiltro til sig selv - man skal ville noget med sin sjæl og krop. Mit vigtigste budskab er: Tag ansvar for dit eget liv, lær at elske og tilgive dig selv og andre, - og lær at integrere sygdommen, som en del af dig selv.

Diana Benneweis gør ikke grin med psykiske lidelser, men fortæller levende om sin egen måde at opleve psykosen på. Humoren er vigtig, hvis man skal overleve smerten……..

Et anderledes foredrag om Dianas farvestrålende liv på godt og ondt, og hvor virkelig og troværdig en psykose opleves. Om hvordan man ikke kun kan overleve en livstruende, alvorlig sygdom, men få et nyt og bedre liv!

Kontakt for nærmere oplysninger: info@benneweis

Diana holder foredrag