Man kan komme så langt ud, når der hele tiden bliver stillet forventninger til en, at man ikke magter presset og mister fodfæstet. Den værste oplevelse et menneske kan komme ud for, er at miste sin jeg-kerne, at føle sig fjernet fra virkeligheden. At gå vild i sit eget jeg, ikke at kunne finde tilbage.

Bogen ”Alting har sin pris” har fået mange mennesker til at genkende svære stunder de har haft. Den har været en trøst for mange og en hjælp til at få fat i livet igen, både for pårørende, og for de mennesker, som lider af en behandlingskrævende psykisk sygdom på et tidspunkt af deres liv. Statistisk set bliver hver fjerde dansker ramt af en behandlingskrævende psykisk lidelse på et eller andet tidspunkt i deres liv.

Det kræver mod at være åben. Det mod har Diana Benneweis. Da hun var lille, lærte hun at ride og ride til forhindringerne uanset, hvor høje de var.

I denne bog har hun taget en forhindring, få tør springe, at se på sig selv, fortælle om vanskelighederne, om det private, det der før var noget man skjulte for omverden.

Bogen er spændende, beskriver en anderledes kvindeskæbne, og samtidig fører den en rundt i et cirkusmiljø, der giver et fascinerende billedet af livet i og uden for manegen. Med personlige psykologiske portrætter af den cirkusfamilie og det cirkus, som blev grundlagt i 1887.

”Alting har sin Pris” handler om et svært kvindeliv, men også om en overlever, der ved, at de oplevelser vi har haft, kan vi ikke ændre på. Men vi kan være med til at forme det, der skal ske i dag og i morgen.

Nogle lærer af lidelse, men kun hvis de ikke opmuntrer eller graver sig ned i det negative. Man kan vende sig mod lyset, prøve at befri sig selv ved at hjælpe andre ved åbenhed.

”Alting har sin pris” er en bevægende beretning om det værste og bedste i livet.

Jane Aamund.

 

Pris: 169,- kr.
Kan købes her: 
http://shop.benneweis.dk/

Alting har sin pris